Referencer

Vi arbejder i øjenhøjde med vores kunder og dedikeret i realiseringen af deres ideer og drømme. Vi tror på godt håndværk, og det er vi heldigvis ikke alene om.

Styr på tingene

“Tillid er vigtigt, når man gennemfører så stort et renoveringsprojekt, som vi gjorde, og med Egede Byg har vi følt os trygge hele vejen. De kom til opgaven med en ydmyg og lyttende tilgang, fangede de vigtige detaljer, spurgte godt ind til projektet og leverede varen. De tog sig af hele byggeprocessen og styrede opgaven, så alle håndværkerne vidste, hvad deres næste opgave var, og hvornår de kunne komme til. Der var aldrig dage, hvor der ikke blev lavet noget, og vi kunne se håndværkerne også følte, det var en god proces. Egede Byg er kompetent, pålidelig og kvalitetsbevidst og en rigtig god sparringspartner.”

Louise Heegaard, indehaver og statsaut. ejendomsmægler, Heegaard Bolig 

_____

God samarbejdspartner

“Som andelsforening har vi brug for hurtig reaktion og godt, pålideligt arbejde – Egede Byg står for begge.

Opgaverne bliver løst til den aftalte tid og pris, og kvaliteten er i top.  De er en god samarbejdspartner, der leverer kompetent råd og vejledning. At de ovenikøbet også er gode til at sætte sig i kunden sted, gør kun samarbejdet endnu bedre.”

Birthe Thorlacius, formand, Andelsforeningen Hans Tavsensgård

_____

Forstod hvor vi ville hen

“Når man skal total renoverer et hus er virkeligheden sjældent præcis som arkitektens plantegninger foreskriver. Med Egede Byg fik vi god, konstruktiv og kreativ rådgivning gennem hele forløbet, og de uforudsete udfordringer af både byggeteknisk, æstetisk og planlægningsmæssig karakterer blev løst til vores tilfredshed. Fagligt og samarbejdsmæssigt er de af meget høj kvalitet, og deres bidrag til den samlede renovering blev styret kompetent og med et godt overblik.”

Flemming Arnø, husejer

_____

trygmaerke200x73

Find Egede Byg på Trygmærket
Tryg Mærket er en Dansk ordning for håndværker og entreprenørvirksomheder, der lever op til strenge krav indenfor bl.a. Erfaring, økonomisk stabilitet, faglighed, anciennitet, ankenævn m.m. Gå ind og se vores certifikat

 

Buildadvisor_203x112

Find Egede Byg på Buildadvisor
Buildadvisor er en åben platform i stil med Trustpilot, hvor du kan se delte håndværkeroplevelser og bedømmelser.

Gå ind og bedøm vores arbejder eller læs andres vurderinger

For personlig kontaktKim Egede Johannessen
Tømremester og projektleder
Tlf.: 40448261
E-mail: kim@egedebyg.dk