Sådan arbejder vi

Din drøm, vores opgave
Vi arbejder i øjenhøjde med vores kunder og kombinerer dine ideer og ønsker med kompetent rådgivning og godt håndværk. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Når vi inviteres indenfor i virksomheder eller private hjem udfører vi vores arbejde professionelt og respektfuldt. Vi tager hensyn til de omgivelser, vi arbejder i, og forsøger at være til så lidt gene som muligt.

Projektets 1-2-3
Et godt renoverings- eller byggeprojekt starter og slutter med god planlægning basseret på dialog og afstemning af forventninger. Forud for alle vores projekter ligger et grundigt forarbejde:

  1. Vi tager ud, kigger på sagen og mødes med kunden, hvor vi gennemgår behov og ønsker for projektet og rådgiver om best practice.
  2. Vi får et overblik over projektet og beregner de tidsmæssige og økonomiske perspektiver.
  3. Vi holder et opfølgende møde med kunden, hvor vi gennemgår eventuelle tilpasninger og ændringer. Arbejdet påbegynder først når der er enige om projektets omfang.

 

2bil600x400

Samarbejdspartnere

Egede Byg samarbejder fast med en række underentreprenører, for at inddrage specialviden og opnå så høj kvalitet i arbejdet som muligt.

Det sikre dig som kunde, at vi kender vores samarbejdspartnere ud og ind og har tillid til deres arbejde.

Egedebyg er din total entreprenør.