Om os

Egede Byg er et byggefirma, der yder professionelt arbejde indenfor tømreentreprise og totalbyg. Vi løfter små som store opgaver. Uanset om det drejer sig om renovering af 10 m2 gulv eller opførelsen af 250 m2 hus, er vores tilgang til projektet den samme – fokuseret og engageret.

Vores stolte fortid som tømrefirma betyder, vi i dag er et byggefirma, der har overført de solide håndværkstraditioner fra tømrefaget til byggebranchen. Vi har fokus på de små detaljer, der gør den store forskel. Godt håndværk er en selvfølge, og vores arbejde er ikke færdigt før sidste søm at sat i, eller nøglerne til huset er overleveret. Vi tror på gode kunderelationer baseret på veludført arbejde og fair behandling.

Vi tilbyder totalløsninger. Vi løser tømre-, murer-, vvs- og elektrikeropgaver og har stor erfaring med af lede byggeprojekter og styre teams af underentreprenører. For os ligger nøglen til et godt byggeprojekt i realistisk planlægning og kompetent projektledelse, baseret på solidt kendskab til byggeriets mange facetter og respekt for de håndværksmæssige processer.

Vi har hele Sjælland som vores arbejdsplads og har projekter fra Rørvig i nord til Marielyst i syd.

Samarbejdspartnere

Egede Byg samarbejder fast med en række underentreprenører, for at inddrage specialviden og opnå så høj kvalitet i arbejdet som muligt.

Det sikre dig som kunde, at vi kender vores samarbejdspartnere ud og ind og har tillid til deres arbejde.

Egedebyg er din total entreprenør.